Sex And The City


Maybe it’s time to be clear about who I am. I am someone who is looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can’t love without each other love. And I don’t think that love is here in this expensive suite, in this lovely hotel, in Paris.” - Carrie Bradshaw


Viktor&Rolf

    
Jag är svin nöjd över mina julklappar, särskilt special editon paketet utav Viktor&Rolf parfymen.
Här ska det luktas gott hörrni, no doubt about it.


God Jul


-


23-12-11

Jag hade inte köpt en enda julklapp tills idag. Dagen före. Lite risky, men det gick galant. Jag och pappa var riktigt effektiva och fick klart allt på ca 2 timmar och jag hann även luncha en snabbis med Mickis och Emy innan Mickis skulle jobba. Hon fick lite brådis så jag gick och köpte en sallad till henne som hon skulle ha till middag, vilket slutade med att jag stog i kö i 25 minuter inne på Coop. Folk krigade om den sista julmaten medans jag stod där med en ynklig liten sallad. Jag bara väntade på att dom skulle öppna en till kassa som jag kunde springa fram till och skrika "PLÖTSLIGT HÄNDER DET". Men det hände aldrig, tyvärr haha.

Jag är nöjd med dagen och sitter just nu i soffan och njuter utav julkänslan som har hittat sin rätta plats här hemma. Julmust, julgodis, julbelysning och på tv så visas Narnia. Allt är precis som det ska vara dagen innan julafton.


Jenna Marbles


RSS 2.0