DiCaprio


Weekend

Fredagen bjöd på en riktigt stökig utgång på Cafét. Jag, Mickis och Linda mötte upp Kane och hans kompis runt tolvslaget. Vi hade det riktigt roligt i tre timmar tills Mickis försvann spårlöst, Linda åkte hem utan att säga något och jag vart ensam kvar, mer förvirrad än någonsin. Haha, om jag ändå kunde komma ihåg vad för tankar som pågick, det måste ha varit kaos i mitt huvud. Nån drog dock till med en riktigt snygg räddning, annars vet jag inte hur kvällen hade slutat, och vill nog inte veta heller med tanke på vilket tillstånd jag befann mig i haha. Lördagen blev lugn och likaså blev söndagen som jag spenderade en stund med Mickis och Emy i vällingby och sen fick jag sällskap av Ida hela vägen hem. Dagen avslutades tillsist i jacuzzin med twitter i högsta hugg. Helgen får med andra ord godkänt.

Gossip Girl


Rubrik saknas


How to love


-

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu


Det finns bara två som oss och det är vi


Charmigt

Elin, 5 år, frågar om jag har pojkvän. Nej, har du? Svarade jag och fick ett långt ja-det-har-jag-och-jag-står-här-nöjd-med-armarna-i-kors tillbaka. Aouch, en 5åring med mer aktivt kärleksliv än vad jag har. Jag kände mig misslyckad i 5 sekunder tills hon sedan sa "Han heter Eric Saade". Jag skrattade och då böjer hon sig fram och viskar "Vi är egentligen inte ihop, men shhh, säg inget till dom andra barnen och fröknarna".

I can see the sunrise

Såhär fint var det utanför fönstret när jag vaknade i morse. Jag försov mig pågrund av övertrötthet, kände mig levande död när jag klev ur min varma säng, men upp kom jag och en timme senare befann jag mig på dagis. Lång dag, hyfsat seg men ändå helt ok. Blir samma visa i morgon också. Tur att jag tycker om barn, väldigt mycket.

We Found Love


One Tree Hill

Det här.

-


En tisdag i November

Idag har jag varit dagisfröken 2.0 och jobbat järnet. Jag fick hoppa in som vikarie på ett annat dagis än det jag brukar jobba på och fick dessutom jobba med barn i 5års åldern. Kill me säger jag bara, dom tog ALL min energi. Jag är mer än glad att jag återgår till mitt standard dagis i morgon och får komma tillbaka till mina goa 2åringar. Kan fortfarande inte göra styckindelning så jag tänker inte skriva mer än såhär. Snart väntas en varm, varm dusch och sen 'Ensam mamma söker'. Bättre kväll.

Gyllenhaal


Freestyle


I'm out

Åker hem till Mickis och gör det bästa av kvällen. Det är faktiskt SS/Serie Söndag. Ikväll visas dock EMA's på mtv och som den nörd jag är så vill jag gärna se det. Ska se om jag lyckas övertala Emy och Mickis också haha. PoK

One Tree Hill

“So why’d you call me, anyway? I mean, why not Nathan or one of the guys?”
“Because I know you’d come through.”

Med vänlig hälsning, irriterad tjej

Varför kan jag inte göra styckindelning i mina texter? Allt blir bara en lång jävla text. Spelar inte roll hur många gånger jag gör ett mellanrum, texten hoppar ändå upp och lägger sig precis under den övre texten.
Nu får jag istället använda mig av den där separerar linjen och det ser ut som hej kom och hjälp mig. Jag som lider av perfektions-problem får på riktigt ångest om det inte ser clean't ut. Hjälp? Snälla? Någon?

Weekend

Fredagen innehöll många skratt och resulterade i oklara minnen. Jag och Mickis förade på Woken och efter ett tag så kom Annelie dit och höll oss sällskap och tillslut droppade även Ida, Tintin, Malin och Imad in också. Efter några öl så gick vi till Nype och fortsatte kvällen där. Träffade massa personer som jag inte sett på länge och sånt är alltid kul! Mot stängning så blev det massa bråk så vi drog oss därifrån och skulle dra ett nattmål på donken, men vi hann inte så långt innan jag stöter på en tjej som hade ett rejält handikapp i hjärnan. Haha, jag hade läget under kontroll och pratade mig igenom det så allt var frid och fröjd tills Mickis (helt out of nowhere) flyger på tjejen i fråga. Kvällens utan tvekan roligaste syn, men vi gick ganska fort där ifrån haha.

Lördagen bjöd inte på så mycket mer än säng-häng tills Mickis tjatade till sig sällskap och ville ut igen så jag ställde upp. Hann duscha och göra mig i ordning snabbt som inåt H och sen tog vi bilen till brommaplan och sedan taxi till Karlaplan där vi mötte upp Mickis familj vid Maximteatern där vi kollade på "Riktiga män" med bla Johan Rehborg, Tommy Körberg och Johan Ulveson. Riktigt, riktigt rolig teater med många skratt. Vid 22 tiden så åkte vi till Woken och förade och sen gav med oss och följde med Emelie till Harry B eftersom hon ville dit. Där åt vi tacos och då tog ALL min energi slut så vi drog oss hem runt kl 3. Jag och Mickis somnade fint bredvid varandra kl 4 och sov till halv två idag. Det behövdes!

Torsdag

Jobbade på dagis igår, idag och ska även göra det i morgon. Jag trivs verkligen där och det är ju positivt. Utöver det så har det inte hänt så mycket, jag joinade systrarna Forsberg igår och kollade på TVD och åt popcorn, en bättre kväll helt enkelt. Somnade dock sent eftersom Malin var pratglad, ville bli kliad osv men eftersom hon inte skulle upp tidigt och det skulle jag så hämnades jag genom att börja snooza redan klockan 5 i morse, haha. Haft en bra dag, varit lite trött men det kan jag ta. Nu ska jag snart kliva ut genom dörren igen och åka hem till Ida. Någonsin sagt att jag älskar mina vänner? Haha. Puss och sånt.

En godnatt-puss


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Jessica är påväg hem från NY med denna till mig. Maximal lycka!

Confused.

Vet inte om jag ska pendla mellan både blogg.se och tumblr, eller om jag ska övergå helt till tumblr. Beslutsångest som vanligt.

1/11/2011


RSS 2.0