tgif


Sex And The City


Oh baby it's a wild world, it's hard to get by just upon a smile. Oh baby, baby it's a wild world.


You keep the sunshine, save me the rain


Life


Love will scar your makeup lip sticks to me, so now I'll maybe lean back there



Ashton Kutcher & Justin Bieber




It's silly, wanting things


I love people who can make me laugh, when I don't even want to smile

Krypit ner i en renbäddad säng. Heaven. Tänkte snart släcka lampan och kolla på "Lyckan i LA" och sen låta John Blund sköta sitt jobb. Jag ska upp hyfsat tidigt i morgon för att utföra ärenden, möta upp Ida och sen åka till Malin där vi ska börja kvällen. Martin har skiva i morgon och jag ser fram emot det som fan - även fast jag inte har en aning om vad jag ska klä ut mig till. Vet redan nu att kvällen kommer bli bra för jag kommer få umgås med människor som får mig att skratta mycket och hela tiden. Bara det är en 10a rätt av!

Saknar dig


Justin Bieber - Boyfriend


No Strings Attached


Ingen dålig Söndag

Studentskiva igår = spräckt iPhone. Idag är jag mer död än levande. Punkt.


One Tree Hill


Får man älska livet som jag?

     
Utgång i fredags, sänghäng hela lördagen och mysdag i solen idag. Kan inte klaga på helgen. Ikväll är det på't igen för Julia har studentskiva, är dock såhär... sugen på att festa. Jag och Ida ska vara basketstjärnor - kommer se ut som två moggisar. Men det är överkomligt. Nu ska jag äta våfflor, umgås med gästerna och sen börja röra mig mot bussen. Mitt humör är på topp idag, svävar på moln typ. Måste vara kombinationen av bra väder och bra vänner. Livet.


Richie


BOYFRIEND - MONDAY MARCH 26th


Usually drink. Usually dance. Usually bubble.


Walk off the earth - Somebody that I used to know Cover


Vår

   
Haft världens mysigaste vårdag med Ida. Cyklat fram och tillbaka mellan våra hus, pratat, ätit god mat och bara varit. Så det ska vara. Sen på eftermiddagen så var vi barnvakt åt hennes lillasyster och åt middag på grillen. Har inte så mycket att klaga på direkt, bra dag med andra ord.


Kutcher


One Tree Hill



Onsdag

Fint väder! Sol i mitt hjärta säger jag bara. Jag har gått runt med ett konstant leende på läpparna idag trots att jag har haft fullt upp. Satte mig nyss ner och tog det lugnt och så ringde jobbet och frågade om jag kunde jobba i morgon och jag fick ångest. Det är ju så jävla jobbigt att gå upp tidigt och åka iväg medan en annan ligger kvar i en varm säng och får sova vidare. Well, cash is king så att säga haha. Nu ska jag ta mig en snabb dusch och sen börja röra mig. PoK

Black bag



One Tree Hill


Så tråkigt att det blir roligt



Carrie & Big



Tisdag

    
Fullt upp här hemma med att packa upp. Det är fan en kraftansträngning att flytta, for sure. Därför blir det en lugn dag idag. Jag har varit i stort behov av sömn dom senaste dagarna men dessvärre knappt fått någon. Utgången i Lördags gav i stort sätt noll sömn, likaså Söndagen och så kommer det att fortsätta. Har fullt upp framöver. Har så mycket roliga saker att se fram emot så jag blir helt pirrig i kroppen. Det enda som saknas är lite vår-värme!


GG covers


Smile when you can


Summer & Seth

Summer: What do you want from me, Cohen?

Seth: I just want you.

Summer: No you don't. You had me. You had me at Chrismukkah in a freakin' Wonderwoman costume and you chose Anna. You had me three months ago and you left.

Seth: I want to make that up to you.

Summer: It has nothing to do with me. It's about you. And it is always about you. What you need and what you want. You know, it seems you only want me when you can't have me. You like the chase, and that's all. So you know what? You can have it. I'm going home.


PUNK'D


Händig tjej


BB

   
Igår var jag, Ida, Linn, Julia och Jennifer på bb live ute i Årsta. Trots att vi led av en vidrig baksmälla så hade vi riktigt kul. Det slutade vid elva tiden nån gång och då åkte vi hem till Malin för att lämna hennes plånbok och sen slutade kvällen med att jag fick somna bredvid Ida. Sällskap när det är som bäst. Mer än nöjd över helgen!


Silence


Grattis Malin








Mila Kunis


Change is about to come

Igår var sista natten. Idag flyttar jag från huset som jag bott i sen jag var 6 år gammal. Känslorna är lite all over the place som Prins Daniel skulle uttryckt sig.

I used to sleep at night


(500) Days of summer


Cover


10 reasons


Good times to roll on

  
  
Fick nyss ett sms där det stod "ingen dålig torsdagstango man brände av igår" och jag är beredd att hålla med. Jag och Emy var på Egoboost event på Cafét. Kvällen började med att Empan kör ner i diket när hon skulle hämta mig (hahah) men det löste sig och vi kom tillslut iväg. Att jag ens sätter mig i en bil med kvinnan är strongt må jag säga, haha. Jag hade en jätte trevlig kväll, drack vin och skrattade, och den avslutades minst lika bra.


Fuck yes


Off and away


One Tree Hill


What makes you beautiful


And build a lego house. When things go wrong we can knock it down.


Summer's on it's way


When a good thing goes bad it's not the end of the world, it's just the end of a world that you had with one girl


This Is Natacha






Juni 2011

      
Jag bara älskar dom här bilderna på en härligt full Ylwa tagna nån gång under Juni månad förra året. Om jag inte minns fel så var vi på g hem från en oklar efterfest kl 6 på morgonen. Först somna, sen ta ett varv runt lyktstoplen och sedan tummen upp, inga konstigheter!


Kutcher


Drunk


Logiskt

Vad är det för sjuk mening med att falla för människor som inte har någon tendens i hela världen att falla för oss tillbaka? Varför är vi ens tillåtna att ha känslor som dessa? Det är dumt och smärtsamt. Allt jag kan säga till mig själv om och om igen - är att det här måste vara en del av en större bild, eller en läxa jag inte upptäckt än. Att någon dag down the road iväg från alla dessa känslor så kommer allt visa sig mer logiskt. Väntar på den dagen.


Supersöndag


Finns inte en chans i världen att jag tänker sitta inne när moder natur bjussar på sånt här kalasväder! Hörs senare, nu ska jag carpe that fucking diem så att säga (haha). PoK


Stupid me


Tonight


I wanna be drunk when I wake up, on the right side of the wrong bed

   
Det är så otroligt tröttsamt att vara ledsen över saker och ting och det tar massa energi. En person vill och en person vill inte. Saker går som de går och allt blir som det blir. Livet är som de är helt enkelt. Ikväll ska jag ha kul!


TGIF


Min solstråle


Godnatt


Every Breath Is A Bomb

    
Helt ok kombo ändå, One Tree Hill och Ben&Jerrys. Men nu är det time to hit the sack, har utbildning i morgon så det är bäst att vara pigg.


Simple, but effective

             
Jobbat över hela veckan och även sovit borta. Skönt att vara hemma igen. I morgon är det fredag och jag har en riktigt go helg framför mig - som kommer bjuda på många tillfällen till att le och vara glad. Nu ska jag sätta på det senaste avsnittet av One Tree Hill, det ni, det är Lycka med stort L. PoK


One Tree Hill


You don't


Kvalitetstid

   
Fredagen spenderades hemma i sängen med feber, måste erkänna att jag var måttligt glad den kvällen. Men i Lördags däremot så bjöds det på tacomiddag hemma hos Ylwa tillsammans med Annelie. Tacos, godis, chips, cupcakes och vin. Jag sov sen kvar hos Ylwa och fick prata av mig i några timmar innan båda somnade. En myskväll av hög kvalité. Tack!


Jag har insett att mitt hjärta är för stort för folks sätt att mura in sina hjärtan på


Letter to Allie

                
"My Dearest Allie. I couldn't sleep last night because I know that it's over between us. I'm not bitter anymore, because I know that what we had was real. And if in some distant place in the future we see each other in our new lives, I'll smile at you with joy and remember how we spent a summer beneath the trees, learning from each other and growing in love. The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds. And that's what you've given me. That's what I'd hoped to give to you forever. I love you. I'll be seeing you. Noah."


My my, my my, oh give me love


They say she's in the class A-team. Stuck in her daydream.


Fulfill your dreams


Sun

När solen skiner så känner jag mig som världens starkaste person mentalt. Jag gick hem från bussen idag och bara njöt rent ut sagt. Allt känns så bra och ingenting kan förstöra det. Allt pågrund av lite solsken. Jag älskar dig, solen.

It's in the past


030312


Får man älska livet som jag?


Mitt humör är på topp och solen skiner. BRA dag.


Kutcher


Sjuk

Helvete, jag har ingen ork kvar, ingen reserv-ork, ingen på lager, ingen till utlåns, jag har ingen kvar. Min kropp strejkar.


No Strings Attached



All I hear is


Don't look back in anger


Inget krångel

Jag nämnde det för inte alls så länge sedan, men jag är så tacksam för mina vänner. Det är inget krångel, jag bara vet att jag aldrig kommer kunna älska någon lika mycket som jag älskar er. Ni vet och jag vet att ingen kan ersätta er. Att inte ens om 100 år kommer det finnas någon som är er. Vänner kommer och går. Men om någon frågar vilka som är mina bästa vänner så kommer jag alltid svara er. Ni är världens finaste människor och ni vet vilka ni är.


När lyckan var så verklig att den nästan gick att ta på


Marc By Marc Jacobs




En tripp längs memory lane



Nära vänner, god mat, värme, dricka, solnedgång, sång, frihet, skratt, kärlek.


Ingen ork kvar

Känner mig konstant sjuk nu för tiden. Drar väl på mig något nytt från jobbet varje gång jag är där, och jag får aldrig chansen att friskna till ordentligt heller eftersom att jag är "ute och ränner på helgerna" som mamma så fint beskriver det. Den här helgen blir en lugn sådan, ingen utgång som det ser ut just nu i alla fall. Jag har inte planerat fredagen men lördagen är planerad in i minsta detalj och jag längtar. All for now, pok.

Happy Birthday


RSS 2.0