Gossip Girl


1958 -- forever


At ease, soldier heart


Fix A Heart


One Tree Hill




Britain's Got Talent


Letters To Crushes

"I have been staring at the cursor blinking in this blank white space for a while now.
Some things cannot be expressed. Language doesn't quite cover the things I would like to say or explain. I guess humans, once upon another time, invented a word for this. But I'm not gonna spell it."

- Letters to crushes


Midsommar












Be Stupid


Time and time again

du och jag, fast inte vi
bara vi som i du och jag
bara


Summerburst 16/6














Snälla skicka ett vykort för jag undrar så


15/6








Summer, oh summer

Fullt upp senaste tiden. Jobbat non-stop och drog till med en tvådagars utgång i helgen. I Fredags så hade SATS hyrt Café Opera för all personal under matchen mot England. Sucky match men sjukt trevlig kväll. I Lördags lämnade jag en varm famn tidigt på morgonen för att åka hem och fixa inför Summerburst. På en skala från 1 till 10 så var jag taggad minus 10 pgr av bakfull och regn, men väl vid Stadion så slutade det regna. Himlen sprack upp och vi drog en återställare. Hade världens bästa jävla kväll och ångrar inte för en sekund att jag befann mig där just då. Söndagen bjöd på jobb och Måndagen likaså. Är "ledig" idag och det behövs då resten av veckan bjussar på mera jobb.

Utöver det så är den enda frågan som slår mig: NÄR fan tänkte sommaren komma hit för att stanna?

Cravings from Marc by Marc Jacobs





Summer & Seth


Juni 14, 2012

Livet har bjussat på många guldstunder den senaste tiden. Malin och Idas studentdag blev helt perfekt. Jag och Ylwisen drog ut efter mottagningarna och blev kalasfulla. Hade en svin rolig kväll med en hyfsat oklar hemgång. Den här veckan har bjudit på jobb varje dag, tidiga mornar som har varit på självmords-nivå med tanke på att jag även varit/är svin förkyld. Guldstunden under veckan var eventet på Cafét igår. Då var jag nöjd, och log som en tok. Fick även träffa Emilia och Nathalie, och det är alltid ett plus i kanten. Fina tjejer som jag ALLTID skrattar med, lika sjuka i huvudet som mig antar jag.

Ikväll sitter jag barnvakt åt lilla Alvin. Tror jag har sett filmen Bilar 8 gånger nu. Skön kväll ändå. Ska hem och sova sen, är ledig i morgon och njuter maximal njutning av tanken på att få sova ut i morgon. På kvällen ska jag jobba på SATS och sen försöka skynda mig hem för att hinna se matchen, om jag inte ser den ute. När vi spela förra matchen så satt jag på bussen påväg hem från jobbet, höll mig uppdaterad via twitter och 4 olika sms konversationer. Måste erkänna att jag föredrar tv:n ändå, haha.


Med risk att få äta upp mina ord

Jag är glad, glad, glad, glad, glad

BELIEVE - Förhandslyssning på Café Opera





Nick Gardner





I had the time of my life


Fredag 8 Juni










Sex And The City


Monroe


Away

Jag vill åka utomlands - nu. Vill ha värme. Bli brun. Festa i jeansshorts och linne. Bada i det klarblåa vattnet. Så jävla fint. Speciellt när det glittrar så att det ser ut som att man tappat i massa silverglitter. Do you get me? Måste boka en resa inom kort!!!! Ping Mickis och Co.

It was all so good


En favorit i repris


Drink it off


The Fray

Some things we don't talk about, rather do without, and just hold a smile

A girl's the prettiest when she's happy


Things


One Tree Hill


5 Juni

Dagen har spenderats på jobbet från 9-17 och sen raka vägen hem där tacos stod uppdukat på köksbordet. Efter maten så kollade jag på fotbollen med pappa, tippade 2-1 och hur slutade matchen? Jo, med 2-1 såklart. Sen har jag övningskört i nån timme och avslutade sedan denna toppdag med en kvällsprommis med bra sällskap. Mer än nöjd med denna Tisdag. Trots att det är Juni och det är förjävligt väder ute, så är jag nöjd. Det ni!

Sex And The City


En tripp längst hapiness lane

Norge. Träffade människor jag annars bara drömt om att träffa. Fått vänner för livet. Skrattat, varit glad och älskat livet mer än någonsin. Ett ord beskriver denna korta resa: Lycka.


Norge























RSS 2.0