27/4

  
  
Fredag - vilken stjärndag. Leendet satt stenhårt från start till stopp. Började med att övningsköra vilket gick galant. Sen mötte jag upp Ida och hennes klasskompisar på Hellströms där vi sedan satt och drack öl i solen tillsammans med många andra studenter som också haft mösspåtagning. Vi drog på oss en härlig dagsfylla och hade det trevligt i ett par timmar innan vi åkte hem till Anton och Erik där vi åt middag med dom. Runt klockan nio så gick vi tillbaka till Hellströms och mötte upp blandannat Malin och yttligare några från deras klass. Natten fortsatte sedan på Magenta. 10 av 10, utan att tveka.


Februari/Mars 2013


Stuck in her daydream


Tillstånd:


Champagne for my real friends, real pain for my sham friends

Sjuk tjej writing. Hade jobb inplanerat ons-tors-fre men blir inget av det. Istället är det jag och febern, hand i hand. Hade även massa härliga planer dom här dagarna och är medbjuden på uteserverings-mys på fredag som jag helst inte missar. Men huvudsaken är väl kanske att jag är 100% frisk till Valborg. Har så sjukt härliga planer inför Valborg, blir helt varm i kroppen typ. Älskar att ha saker att se fram emot.

Sex And The City


When all the baggage just ain't as heavy


If it makes you happy it can't be that bad


No Strings Attached

         
         
                       
         

Adam: I can't keep doing this. I'm not gonna see you again.
Emma: I know. That makes sense.
Adam: Bye.


Ashton Kutcher & Alessandra Ambrosio



Viktigt meddelande:

This ones for Emelie som var min ängel i lördags natt. Innan jag ens hann be om det så satt hon i bilen och var påväg för att hämta upp en full och ledsen vän. Det är såna småsaker som är värda guld, alla gånger.


Not sure of the answer


Princess Of China


Chad Michael Murray & Sophia Bush



Note to self;

Happy girls are the prettiest

Gossip Girl


Gratulerar min kompanjon till körkortet


Motto


Know this, we've noticed

Lång dag på jobbet, som ändå gick väldigt fort, hur nu det går ihop. Jag är helt slut i huvudet och vill bädda ner mig i sängen as we speak, men inte det inte, fick ett sms tidigare som löd: "ät middag hos mig ikväll, jag ska göra tacos!". Så jag ska ladda batterierna med tacos och bra sällskap ikväll. Den nöjda känslan som infinner sig i min kropp sitter stenhårt.

Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan börja röra mig mot en god middag. Ha en bra kväll! PoK


Someone/for/granted


The Fray - Never Say Neveer


Sex And The City




Crash course in polite conversation

   
Jag åkte hem till Idisen igår, hon behövde lätta på hjärtat lite. Vi låg vakna till sent och kollade på bb live och aw:ade över Annica och Marcelos förlovning. Kan det bli mer o-aw:igt? Tror inte det. I morse blev jag väckt halv 9, följde med Ida till bussen och åkte sen hem. Väl hemma så kröp jag ner i sängen och somnade om på två röda - med rullgardinen uppe. Då är man trött.

Det är riktigt fint väder idag så frågan är vad man ska hitta på. Det ryktas om fika/glass i stan, men frågan är om orken finns där. Detta är första gången jag är hemma ordentligt på bra många dagar, kanske ska ta vara på det. Veckan bjuder på jobb, jobb och jobb från och med onsdag.


At ease, soldier heart


Pastell


Drake - Take care

Pushing me away so I give him space
Dealing with a heart that I didn’t break
I’ll be there for you, I will care for you
I keep thinking you just don’t know
Try to run from that, say you’re done with that
On your face boy, it just don’t show
When you’re ready, just say you’re ready
When all the baggage just ain’t as heavy
And the parties over, just don’t forget me
We’ll change the pace and we’ll just go slow



Pictuers of April








Fredagsmys på en lördag känns som en söndag

Hinner inte riktigt med att uppdatera whatsoever på denna lilla bloggis. Har bara varit hemma och vänt dom senaste dagarna, inte sovit i min egna säng på 4 dagar. Jobbat och haft mig osv. Det var skönt att återkomma till jobbet, även fast det inte var på min orginala arbetsplats, men det var så skönt att få lite rutin igen om så bara för några dagar. Nästa vecka är jag tillbaka igen.

Jag sitter just i detta nu hemma hos systrarna Forsberg med Malin. Dom bjussade över mig på tacomiddag och film. Klart jag inte säger nej åt ett sådant erbjudande! Det fick lov att bli en lugn helg, för första gången på typ.... en evighet? Folk verkar inte tro sina öron. När jag sagt att jag ej ska med dit förslagen berättar att jag ska så får jag bara frågetecken efter frågetecken tillbaka, haha.

Nej, nu drar Malin med mig till sängs, så jag ska stänga av mobilen för att slippa vakna av fyllesms/samtal under nattens gång och joina henne. Sov gott till er som går i mina fotspår ikväll och till er andra - ta vara på natten, have a nice one så att säga.

Godnatt


Skrattretande

En sån dag då man får ta ett extra djupt andetag för att orka med människors sorgliga beteende.

There's only one Tree Hill, and it's your home



Live for the nights you won't remember, with the friends you'll never forget









Glad Påsk


One Tree Hill


She's the girl that spend her days smiling


TT

   
Spenderade eftermiddagen och kvällen med Emy och Mickis. Taco-Tisdag stod på schemat och jag kunde inte vara mer än nöjd. Tyvärr så kände Mickis sig sjuk så hon gick hem efter middagen men jag stannade kvar i några timmar och hängde lite med Empa, kollade på desperate housewifes och bb. Mysig kväll på alla sätt och vis.


Beige



Kutcher


The Fray - You found me


187 episodes - 1 left


The Lucky One


Grattis mamma


Min stöttepelare genom livet


Mars 30, 2012

 
 
Ingen ville gå ut i Fredags men jag var envis, så jag åkte till BankOmat och satt i baren medan Jossan och Elin jobbade. Runt 01 så tog vi en taxi till en bar längre bort och rundade av kvällen med några öl till. En sjukt trevlig kväll på alla sätt och vis som sedan avslutades med nuggets och bigbrother.


RSS 2.0