Carrie & Big

Big: This isn't about us.
Carrie: Yes it is. It's about us getting closer, and you getting so fucking freaked out that you have to put an ocean between us.

Sometimes I wish I was numb to it


Timbuk sa att allting löser sig

En sådan enkel sak som att skaffa en ny mobil och att lägga till alla nummer man kommer att behöva. Att börja skriva Axel och sen komma på sig själv mitt i processen att man inte behöver ditt nummer längre. It's a closed line. Ingen kommer att svara på andra änden. Denna ingen är du. När blev du en ingen? Jag behöver ett nytt nummer. Vad är det nya numret? Numret till himlen alltså.

“Ever Thine, Ever Mine, Ever Ours”: Love Letters of Great Men by John C. Kirkland


'Cause tomorrow when we wake up, you won't be there

   
Den här kvällen var vi alla samlade. Vi var glada och vi skrattade. Allt var precis som det skulle vara. Du var där med ditt glada humör, drog dina skämt och la till "that's what she said" så fort du fick chansen. Din närvaro fyllde hela rummet. Jag minns dig så starkt från den här kvällen, du var på topp. Allt vart så lyckat. Vi var först på stället och sist ut, och jag minns att jag skrattade mig igenom varje timme som gick. Guldvärt.
 
Jag lovar att försöka lära mig av denna läxa, att aldrig mer slösa med det under, som livet är. Orättvist nog fick du lära mig den läxan. Livet är så läskigt skört. Jag saknar dig, så fruktansvärt mycket.
 
 

Varför vill du stå med mig i regnet?

Väntan innan händer måste få vila på hud, ögon vila i ögon och andetag andas i samma rum. Vi kan väl se allt från den ljusa sidan. Le när ett leende behövs.

Carrie & Big

 
 

"Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill vara din verklighet och du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet"


Right here

Baby I'm here, I'm here to stay
I can't go no where, I know it's scary
Cause you've been hurt, baby it's alright
Lost in your eyes, everytime that you look in mine
Promise to be all that you need
I won't leave you baby


Little things

My heart. Handle with care.

Tänker på allt som inte skulle vara för sista gången


Vänner med stort V



En dröm


Det är klart jag ska drömma på, uppnå din högsta nivå.
Kommer ändå aldrig få tillräcklig sömn. Allt måste vara en dröm.
Saknar dig A.


Vi fick låna en ängel

Livet är pausat

Time and time again

"Dygnet har för få timmar för dig och mig"

29/6-2/7




RSS 2.0