Som ett brev på posten


Onsdag

    
Jag och Ida har agerat lekledare idag och tog med hennes småsyskon ut på äventyr nu när dom har sportlov. Dom fick välja en valfri aktivitet och valde laserdome och efter det så fikade vi nån timme eller två. Jag har verkligen skrattat non-stop idag och måste inflika att jag tycker om dom här människorna som min egen familj.


In the studio making Believe album



THE VOW


Honey it will work out


Till dig mitt fina hjärta


Ellen DeGeneres


Ord

"Den enda anledningen till varför jag kom dit igår var för att se dig le"

Miley And Liam


That's how it's supposed to be, living young and wild and free

BRA helg, allt jag har att säga. Lördagens utgång var en 10a. Jag och Ida åkte hem till Erik och Anton där vi blev bjussade på middag. Några vinglas senare så droppade även systrarna Aanerud in och vid två så befann vi oss på Magenta för att dansa i en timme innan stängning. Längesen jag skrattade så mycket som i Lördags. Somsagt - 10 av 10.


Oh shit


Saturday Night Fever


You stick your head in the sunshine


Laugh


But no one's going to sympathize when we crash, they'll say "you hit what you head for, you get what you ask"

Tänk om alla dagar kunde vara som den här. Lördagen den 25/2 - idag är en riktigt bra dag. Idag kunde jag inte bry mig mindre om någonting alls. Jag ska ha så jävla kul ikväll, det blir vad man gör det till och jag ska ha kul. Punkt.

Kutcher


Here you come again, and here I go

Trots att jag har haft motgångar idag så har humöret hållt sig uppe och den känslan gillar jag. Barnen på jobbet var dödligt krävande, allihoppa var missnöjda med minst en sak. Men dom har även sina guldstunder som lätt kan få mig att le för resten av dagen.

Kvällen har hur som helst bestått av tacos, cupcakes, härliga sms, one tree hill och musik. Som ni förstår så har jag inte så mycket att klaga på. I morgon ska jag jobba igen och jag ser fram emot det, trots att jag jobbade över idag och sa ja till att börja två timmar tidigare i morgon. Men jag slutar redan vid ett så det är inget mördar pass direkt. 

Funderar faktiskt på att börja tänka på refrängen redan nu. Har inget bättre för mig och det kommer väl ändå ta två timmar innan jag somnar, minst. Att krypa ner under täcket och slösurfa lite på mobilen låter inte helt fel faktiskt. Godnatt, PoK.


Yesterday/Today/Tomorrow


One Tree Hill - Welcome Home Lucas Scott

         
Detta trendade worldwide på twitter tidigare ikväll. Efter 50 program så är Chad/Lucas tillbaka i serien igen. Jag vill ligga vaken hela natten och vänta tills det nya avsnittet släpps men jag jobbar dessvärre i morgon så jag får ha tålamod.


Talk that talk

Jag behöver prata av mig. Ni vet, verkligen prata. En hel kväll. Om allt och ingenting. Men mest om allt, fast rätt mycket om ingenting också. Det har blivit dåligt med sånt på sistone.
Jag minns för en månad sen när jag satt hemma i systrarna Forsbergs kök med Ylwa och väntade på att Malin skulle komma hem efter en kväll ute. Vi satt där och drack te och pratade i flera timmar. Det är så jävla skönt att ventilera. 


Sex And The City/Sarah Jessica Parker





 


Sometimes we’re satisfied with what people tell us we should be satisfied with and i’m just not going for it


Victoria's Secret/Pink Collection



Change is about to come

Efter att ha bott på samma ställe i 15 år så svider det faktum att vi ska flytta. Speciellt när det kommer vara så svårt att hitta ett nytt ställe som slår detta. Mamma och pappa vet hur mycket jag är emot flytten så dom pratar knappt om det, i alla fall inte i min närhet. När papprerna för det nya huset var påskriva så läste jag det på facebook och nu läste jag även nyss att flyttlasset går fredag 16/3. Nånting säger mig att jag kommer strejka och hålla mig borta den helgen, haha.

Lämna lilla landet lagom


I'll be up up and away

Jag sov tre timmar inatt och är helt slut idag. Jobbat mellan åtta och fyra och har nyst mig igenom hela dagen pågrund av en rejäl förkylning. Barnen har skrattat sig till tårar tack vare mina nysattacker. Jobbar torsdag och fredag också men i morgon är jag ledig. SKÖNT.

#279


Något som får mig att le


@ChadMMurray "Feb 22nd (next Wednesday) Luke returns to #OTH! This one is for u guys!"


Vet varken ut eller in

Det är sagt så många gånger förut och jag säger det igen - kärleken saknar förnuft och det är få saker som är så förvirrande som vad känslor kan göra med en människa. För om man bara för en kväll kan få somna i hans famn igen så gör man det, även när man är så väl medveten om att det inte ändrar på någonting. Det finns inga vinnare i lekar för två.


Carrie And Big


Keep smiling


Let all that you do be done in love

   
Du är vacker.


#2725


Sex And The City



-


Lördag

    
Ida ville promt ut igår men eftersom jag satt här hemma med feber så var jag lite osäker, trots det så satt jag plötsligt med ett glas vin i handen hemma hos familjen Bimer och åt en god trerätters middag. Runt halv nio så rörde vi oss i snöstormen in mot stan och hann ta ett glas på woken innan vi sen gick till Magenta och mötte upp annat härligt folk. Vad som hände sen finns dokumenterat på min mobil i både bilder och även en del oklara filmer. Jag hade jävligt kul i alla fall och fick även träffa lilltjejen på bilden ovan. Min fina lilla Jossan som jag inte träffat på en evighet. Det gjorde mig glad. Vid stängning så gick jag och Ida och mötte upp några vänner till henne och fortsatte sedan till lägenheten där vi inte stängde ögonen förns kl åtta i morse. Idag är jag bakis och trött men också helt feberfri. Kvällen får 5 av 5.


There's no fun with being normal


Fallskärm


Peyton And Lucas


Friday i'm in love

    
En utgång var inplanerad och jag har längtat hela veckan. Vaknar dessvärre upp med feber och har haft feber till och från hela dagen samt att jag mår så illa så att jag knappt kan andas. Att jag har blivit smittad med något skit från dagis är ganska uppenbart. Utgång inställd och istället är en hemmakväll on it's way. Känns lite surt to be honest.


You had a lot of crooks tryna steal your heart


One Tree Hill


Sättet han kollar på henne.


Summer


Gavin DeGraw In One Tree Hill


Godnatt




Glad alla hjärtans dag


Man klarar sig alltid

Jag är så glad att vänner finns för utan sånna så klarar man sig inte. Det spelar ingen roll hur många män som rövar bort hjärtat på en, i slutändan har alltid alla vänner en bit var för att tillsammans sätta tillbaka bitarna på rätt plats och man blir hel igen, eller i alla fall så pass hel så att det bildar en kontur. Man klarar sig alltid.


Sophia Grace And Rosie


Shoes In Polaroid


Jag hoppas:

Att inte alla mina vänner får pojkvänner och glömmer bort mig.


120212

Försöker ta mig fram i motvind. Det är svårt, men det går.


Note to self


-

det är skillnad på tårar och tårar
fan vad ont dom gjorde i natt


Mia Skäringer

"Morsan. Madonnan. Kvinnan. Människan. Går genom fulrum och finrum. Ibland naken, ibland jävligt påklädd. Och kom ihåg: Jag är ingen psykolog. Jag har fullt upp med mig själv. Så vänta dig inga klokheter och tips. Jag är bara jag."


Know this, we've noticed

   
Jag håller på och kollar om One Tree Hill från säsong 5 och framåt, så nu ska jag gå ut i köket och göra i ordning en grapefrukt och sen signa ut från omvärlden och köra oth-mode all the way. I morgon är det jobb som står på schemat så det gäller att försöka dra en tidig date med John Blund ikväll, vi får väl se hur den planen fungerar. Men å andra sidan, if "Plan A" didn't work, the alphabet has 25 more letters. PoK


One Tree Hill




Skin, skin som den sol du é

      
Drog en riktigt oklar utgång med Ida igår. Så pass oklar så att den nådde sitt slut redan runt ett. Men en sak är säker - jag har inte en tråkig stund med den här kvinnan. Aldrig.


You don't like me, you just like the chase


Ord

"Du ler så att man går mitt itu"

 


Exclusive Edition



Shorts


Don't lose who you are, in the blur of the stars


Fredag

   
Kryper i kroppen på mig med tanke på kvalitén på dom här bilderna, men what to do. Jag var helt bestämd över att dra ut igår och blev helt överlycklig när jag tillslut fick med mig damerna ovan. Tyvärr så lämnade Annelie kvällens baravader hyfsat tidigt, men jag och Mari fortsatte till stängning. Det blev en riktigt lyckad kväll trots denna extrema kyla, inställda bussar och känslor i mängder. Tror att vi snubblade in genom dörren halv sex i morse och landade i sängen några minuter senare.  


Finns inga vinnare i lekar för två

Vi är förlorare jag och du, för ingen av oss vågar tala ut
Ingen av oss säger vad vi känner, står vi här men vi är bara vänner
Finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare det är bara så
Om allting skulle falla imorgon, så vill jag veta att du visste hur jag kände de då




Girls Night Out


Gavin DeGraw @ Annexet




Filmat av mig och Emilia


Reparera

Idag var en dag utav många. Idag lät jag det kännas lite extra för idag gick det inte att reparera, men jag har en ny dag i morgon. Göra om och göra bättre. Sluta känna efter och reparera.


About the importance of gratitude


Mia Skäringer

"Jag tror på förlåtelse. Jag tror på att kärlek är svaret på det mesta. Att igenkänning och humor ofta är de som förlöser oss. Och när du skrattar känner jag mig inte ensam för jag ser att de är du som är jag. Jag älskar det som är roligt och sorligt. Fult och fint. Jag tänker aldrig välja. Ofta har jag blivit kallad överkänslilg. Men tänk om det är den som kallat mig så faktiskt är underkänslig?"


Sweeter

   
Upplevde den bästa kvällen på riktigt, riktigt länge igår. Efter att ha spenderat tjugo minuter i samma rum som Gavin så kan jag säga att han utan tvekan är en av dom mest genuina och trevliga människorna som jag har mött. Det var tjugo speciella minuter.

Efter m&g:et så kom det fram en Amerikansk man till mig och Emilia och började prata med oss. Det visade sig att han är låtskrivare samt Gavin's barndomskompis och när jag sedan nämnde One Tree Hill (någon gång under konversationen) så visade det sig att han är programets egna låtskrivare och att han även är bästa kompis med Bethany Joy (spelar Hayley). För mig som avgudar den serien så var det ren musik i mina öron. Det slutade med att vi bytte mail och att han skulle maila över massa osläppta oth-låtar inom kort. Riktigt trevlig människa.

Halv nio stod Gavin på scenen och klev inte av förns strax efter tio skulle jag tippa på. Jag kan inte säga så mycket mer än att jag aldrig hört så bra vocals live förut, han äger en av få röster som kan få hela min kropp att förvandlas till en enda rysning. När man inte hör skillnad på studio och verklighet så vet man att det är äkta vara.

Kvällen får 10/10 


Detsamma


#2722 so better things can fall together


RSS 2.0