Rihanna - We Found Love ft. Calvin Harris

"Then when it’s over and it’s gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back, so that you could have the good."


Han som borstar av oss likt damm på jackan

Varför faller vi inte för killen vars högsta önskan är att få dig att le, han som inte tvekar på vad han känner och som tar 10 sekunder på sig att komma till undsättning när vi behöver en famn? Istället går vi och sakta går sönder i en typisk girl-falls-hard-and-boy-doesn't-even-stumble situation och faller för han som inte vill älskas, han som borstar av oss likt damm på jackan. Han som avgudar friheten, möjligheten att träffa alla och ingen alls, och vars högsta önskan är att kunna hålla på så utan konsekvenser.


Det kom plötsligt så nära



Vid min sida


Nice To Meet You Anyway/Proud Mary/Dancing Shoes





Nätter jag aldrig minns med vänner jag aldrig glömmer


We had a great time

Jag hittade garderobslappen till magenta i bakfickan på mina jeans ikväll, så frågan är verkligen hur fasiken jag fick ut min väska från garderoben i lördags? En fråga som antagligen förblir obesvarad.
Det hela påminner mig om en en riktigt, och då menar jag riktigt stökig natt på cafét i november nån gång då samma sak hände. Fast då hade jag tappat bort alla mina vänner och stod ensam i en timme och fick tjata ut min väska från garderoben, för att jag trodde att jag hade tappat garderobslappen, men som jag självklart hittade i min bakficka dagen efter nån gång. Summan av kardemumman är väl kanske att jag inte är världsmästare på att hålla koll på saker, eller att ha nån koll alls överhuvudtaget.

Lördagens utgång vart i alla fall lyckad, trots att jag nog vart för full redan under förköret. Kvällen började med shots som Mickis promt skulle bjussa på och redan där ringer varningsklockorna eftersom jag nästan aldrig shottar. Sen slutar kvällen också med att jag står själv inne på magenta (och återigen shottar) med en kille vi träffade på rhodos i somras samt en del andra oklara människor, varav en risig fd deltagare av paradise hotel. Tror hur som helst att det är dessa återkommande shots under kvällen som resulterade i lite för runda fötter för min del. Vi var i alla fall ett gäng som tog ut Chelsea och hennes kompis som båda kommer från england, och dom var super nöjda över kvällen också, så mission accomplished med andra ord. 


Skulle kunna lägga in en bild från början av kvällen då jag fortfarande såg städad ut men vad vore poängen med det, bjussar istället på en bild som talar för sig själv - ställ ifrån dig ölen och gå hem nu!


Separate the good from the bad

Även om jag möjligtvis inte är mig själv till hundra procent just nu eller om jag kanske inte ler exakt lika mycket som jag brukar, så vet jag att på onsdag så kommer jag att vara gladare än jag varit på länge. Det bevisar egentligen bara att jag utan tvekan har saker att vara glad över och att det bara handlar om att lära sig att separera det bra från det dåliga.



1/2 - 2012
Gavin DeGraw live i Annexet, backstage pass + meet and greet

One Tree Hill



Miss you already


Sömnlös

               



Varför är det lättare att känna saker på natten?


Med ett hjärta som känner lite mer än ett annat

Jag kan inte hata det mer än såhär
jag tar ett tugnt steg bakåt
Det tar kol på mig att känna åt båda
Jag vänder om ikväll och kommer kanske inte hit igen

Dom kvällar jag trodde att jag hade dig
nådde jag dig egentligen bara nästan precis
Allt var bara en illusion av vad jag önskade att det skulle vara
men du kommer aldrig släppa mig hela vägen in
Det finns inte många som varit så nära som du
men inte heller någon så långt bort som nu


Note to self:

Jag är riktigt jävla glad idag. Och nästa gång det är saker som tynger mig - så behöver dom faktiskt inte ta övertaget.





Update: It's easier said than done

Can't do better


Den där blicken du ger mig är gammal nu

     


The O.C


Summer:
What do you want from me, Cohen?
Seth: I just want you.
Summer: No you don't. You had me. You had me at Chrismukkah in a freakin' Wonderwoman costume and you chose Anna. You had me three months ago and you left.
Seth: I want to make that up to you.
Summer: It has nothing to do with me. It's about you. And it is always about you. What you need and what you want. You know, it seems you only want me when you can't have me. You like the chase, and that's all. So you know what? You can have it. I'm going home.


I'm fine I'm just having an allargic reaction to the universe - Seth Cohen


(500) Days of summer

                      


Är du bitter skaffa twitter


Tröjan du hatar

Du vet mycket väl vad du gjort, gjort gjort mot mig
den där blicken du ger mig är gammal nu
jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill
så hälsa ditt hjärta att allt är slut

Dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit
allt du brände ner, låt det regna ner
jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar 

- Norlie & Kkv

One Tree Hill

         
         
         
Lucas
: You're the one that wanted to be non-exclusive. I'm just doing what you wanted.
Brooke: What I wanted? I wanted you to fight for me! I wanted you to say that there was no-one else that you could ever be with and that you'd rather be alone than without me. I wanted the Lucas Scott from the beach that night telling the world that he's the one for me.
Lucas: How was I supposed to know that?
Brooke: You just are.

240112

Jag är sjuk och spenderar mest tid i sängen och tycker synd om mig själv. Febern kommer och går och utöver det så har jag även konstant sällskap av ett riktigt vidrigt halsont. Läget kunde med andra ord ha varit aningen bättre.

Till helgen så hoppas jag på att få slippa den här skit förkylningen i alla fall eftersom att jag får finbesök från England då. Chelsea kommer hit med en kompis och ska fira sin födelsedag på svensk mark. Vi blir nog ett helt gäng som ska fira den kvällen med henne och det kan inte bli annat än bra. Det var ett tag sen jag var ute, två veckor sen när jag tänker efter... skrattretande att jag kallar det för "ett tag sen". Men det är however lätt att det blir lite uttjatat när det blir samma skit helg efter helg, fast den här gången ser jag verkligen fram emot det. Dansa, skratta, flirta utan mening och sen ta den sista drinken som alltid slår till lite väl hårt.

I morgon är det löning och då ska jag in och sola bort min blekhets-ångest, köpa ett par nya jeans och sen kanske dra till med en fika innan jag åker hem igen. Alla är värda en chans, sägs det. Det är i alla fall planen för morgondagen, sen får vi se hur det blir. PoK

     


Don't worry, be happy




Be Stupid






When a heart breaks no it don't break even


One Tree Hill




Blue valentine


Be my guest, make me smile

 
 
Tyvärr var mitt humör nere på 0,00 igår. Men jag svepte två glas vin och hann även med en snabb men mycket skrattfylld skype konversation medans jag väntade på att tjejerna skulle plocka upp mig. Människor som får mig att le är människor som jag vill ha vid min sida. Det är sånna människor som är värda att lägga ner tid på. "Jag ska få dig att le. Jag vill se dig le. Det skulle göra min kväll!"


22.01.12

 
Igår firade vi Rasmus som fyller 22 år på måndag. Mickis och Emy hämtade upp mig strax efter åtta och sen åkte vi hem till Jimmie där resten befann sig. Vi spelade "med andra ord" som på riktigt måste vara världens roligaste spel, speciellt efter några glas. Jag hade en trevlig kväll som framförallt bjöd på många skratt.

Somnade halv sex i morse i en mini soffa som jag inte fick helt för mig själv heller, så dagens mående har varit förtjänat antar jag. Ont i kroppen, huvudvärk och ett illamående som hållt i sig sen i morse då jag blev kittlad utan stopp i ett par minuter. Jag grät nog en tår av lycka när jag kröp ner i min egna säng så fort jag kom hem idag, och dagen har spenderats just där också, i min säng.


#2724 keep smiling


Maybe if the timing had been different

Det är konstigt det där. När man känner så mycket för någon.
Hur mycket känslor som plötsligt ska stoppas undan för att slängas.
Hur många känslor som plötsligt ska bytas bort.
För det är inte mitt att känna.

 


We can collide, we can collide

Mitt hjärta smälter när jag hör en fyraåring som ska predika om kärlek. Mitt hjärta smälter när ingen annan fröken förutom "världens bästa fröken Lisa" duger. Mitt hjärta smälter när sju barn bråkar om vem som ska få hålla mig i handen på skogspromenaden. Mitt hjärta smälter när jag går hem med sjuhundraelva nya teckningar i min väska varje dag. Mitt hjärta smälter när vi har vilostund och jag får tjata om att alla ska ligga ner och när jag sedan reser mig upp från golvet för att kolla läget hör jag 23 barn i kör "Lisaaaa, ligg ner". Jag trivs på mitt jobb, och det känns bra. Väldigt bra.

Jag har varit en hard working woman den här veckan och tanken på att det är fredag imorgon placerar sig fint i mitt tankeomlopp. Jag har faktiskt haft en vecka som jag rankar på topp. Men tyvärr är det som dom säger, när en sak går bra så går det dåligt med något annat. För i varje solskenshistoria finns det dessvärre regnmoln också.

150112

Känner mig helt tom i huvudet fast det egentligen pågår kaos där inne. Kan inte tänka och ändå tänker jag för mycket. Förvirrande? En gnutta.

Sitter nerbäddad i sängen och känner att febern smyger sig på. Bara att ta ett djupt andetag och stå ut, för framför mig så har jag en hel arbetsvecka med tidiga morgnar och sena kvällar. Jag ska strax krypa ner under täcket och försöka koncentrera mig på en film men först ska jag bara hitta min ork och bädda rent. PoK

-

Skulle inte förvåna mig om något stolpskott där ute med jävligt bad timing kommer och lägger upp Paranormal Activity 3 så att den blir nedladdningsbar i en bra kvalité nu. Bara för att liksom.


Open myself up like an over read book




Y & M

  
All kärlek till systrarna Forsberg som har varit bäst i helgen. Bjudit över mig på taco-middag, kollat på tvd, poppat popcorn, skrattat och pratat. Så jävla genom bra människor så det finns ej!


-

Man vet att allt inte står rätt till när jag åker till förkröket, vänder och åker hem igen. End of story.

Girl meets boy

Girl meets boy.
Girl falls hard.
Boy doesen't even stumble.

But live boy, have some fun boy

Jag vet inte vad som är värst, att jag visste att det någon gång skulle hända, eller att jag faktiskt fick rätt. Här är jag kvar med en jävla massa känslor men ingen att applicera dom på och jag skulle ljuga om jag sa att det kändes annat än ruttet och så orättvist att jag bara vill sparka något rakt åt helvete.

Ikväll ska jag ut, lägga allt bakom mig och ha kul. Men vi vet alla vad kombinationen av känslor och alkohol är. Önska mig lycka till och håll tummarna för att ångesten inte är allt för jävlig i morgon när jag vaknar.

I guess


Rubrik saknas

"Tell me that it didn't meant something,
show me that to you it didn't count, and I'll stand here if you prefer,
or I'll leave you without a word"


And that champagne you've been sipping not suppose to make you different all the time

Ångesten lägger sig som en klump i magen. Morgondagen bjuder på jobb och klockan står ställd på halv sex. Det svider till och med att skriva. Jag har blivit bortskämd med ledighet sen jul, på både gott och ont. Jobbar man inte så tjänar man heller inga pengar, obviously.

Jag ber till högre makter att jag kan somna i kväll, helst inte senare än två. Och jag hoppas att morgondagen går fort, för efter torsdag kommer fredag och fredag innebär helg. Det är allt. Helg. Så jag vill överleva morgondagen. Ge mig kraften till det, till allt. Godnatt.

Love poem medley by Rudy Francisco



"I want you to bite my lip until I can no longer speak. And then suck my ex girlfriend’s name out of my mouth just to make sure she never comes up in our conversations. I’m going to be honest, I’m not really a love poet. In fact, every time I try to write about love my hands cramp… just to show me how painful love can be. And sometimes my pencils break, just to prove to me that every now and then love takes a little more work than you planned.

See I heard that love is blind so, I write all my poems in brail. And my poems are never actually finished because true love is endless. I always believed that real love is kind of like a super model before she’s air brushed; it’s pure and imperfect, just the way that God intended. See I’m going to be honest, I’m not a love poet. But if I was to wake up tomorrow morning and decide that I really wanted to write about love I swear that my first poem… it would be about you.


About how I loved you the same way that I learned how to ride a bike: Scared… but reckless with no training wheels or elbow pads so my scars can tell the story of how I fell for you. You see, I’m not really a love poet. But if I was I’d write about how I see your face in every cloud and your reflection in every window, you see I’ve written like a million poems hoping that somehow maybe someway you’ll jump out of the page and be closer to me because if you were here, right now, I would massage your back until your skin sings songs that your lips don’t even know the words to.


Until your heartbeat sounds like my last name and you smile like the pacific ocean, I want to drink the sunlight in your skin. If I was a love poet, I’d write about how you have the audacity to be beautiful, even on days when everything around you is ugly you see I’d write about your eyelashes and how they are like violin strings that play symphonies every time you blink.


If I was a love poet I’d write about how I melt in front of you like an ice sculpture, every time I hear the vibration in your voice so whenever I see your name on the caller ID my heart, it plays hop scotch inside of my chest. Yo it climbs on to my ribs like monkey bars and I feel like a child all over again. I know this sounds strange but every now and then I pray that God somehow turns you back in to one of my ribs just so that I would never have to spend an entire day without you.


I swear, I’m not a love poet. But if I was to wake up tomorrow morning and decide that I really wanted to write about love, my first poem it would be about you. And after all of that she was like, so how do you feel about me? And I said, put it like this: I want to be your ex boyfriend’s stunt man. I want to do everything that he never had the courage to do like… trust you.


I swear that when our lips touch I can taste the next sixty years of my life. And some days I want to swallow stacks of your pictures just so you can be a part of me for a little bit longer. If I could I would sample your smile and then I would let my heart beat, do the bass line, we would create the greatest love song of all time. Whenever, we stand next to each other, love I was the only one made for you and you can be at last my Etta James. I’ll be oh child when you’re in pain or you could be candy coated drops of rain even though it never rains in Southern California. And together, we could be music.


And when my friends ask if you’re my girlfriend, I’ll say no. She is my musician. And me… I’m her favorite song."


Malin? Napoleon Dynamite?

 
Tänk vad kul man kan ha med en iPhone. Kolla bilden på Malin (den till höger, om ni blev tveksamma haha) som jag tog för lite över ett år sen. Jag har aldrig sett något roligare. På riktigt. Så jävla underbar bild. Nästan så att den blir inramad och upphängd på väggen!!


Life is divine chaos. Embrace. Breathe. And enjoy the ride.




Trust Issues


100112

Ett trött sinne framkallar lika mycket som den vita skärmen framför mig. Vill skriva, men vill inte blotta min själ. Jag kliar mina ansträngda ögon i hopp om att se klarare, men nej. Likgiltighet är den enda känslan som fyller upp mig ikväll.


Kutcher


Ni vet vilka ni är

Jag är så glad över att ni står kvar med mig. Riktigt nära.
Bästa vänner är det viktigaste som finns.
Jag har så otroligt svårt för mellantinget.
Att jag har er betyder verkligen mycket för mig.


Christina Meets Laith


All for now


Sex And The City


You stick your head in the sunshine

Jag hade låga förväntningar på gårkvällen men den blev en av dom bättre på ett tag faktiskt. Jag hade riktigt kul igår. Vi började på woken och fortsatte på magenta där vi stannade till stängning. Och jag som trodde att jag skulle åka hem tidigt, inte det inte haha.

Idag mår jag bättre än vad jag förtjänar, idag är jag på topp faktiskt. Good times to roll on. Dagen har spenderats i en soffa där vi pendlat mellan att kolla på film och lyssnat på Jimmy när han spelar gitarr. En bättre bakis-dag som vi avrundar med ett biobesök ikväll.


It will rain


Rubrik saknas

Att bara lämna ut sitt hjärta till någon, utan att veta vad personen kommer göra med det.
Han kanske använder det flitigt, får dig att falla och sen bara kastar det över axlen som om det vore en leksak som han tröttnat på. Eller så kanske han använder det lite då och då, för att hålla dig kvar, men endast i små mängder, eftersom att han redan vet att han inte kommer satsa helhjärtat på dig.


I'm bulletproof, got nothing to loose, fire away


Nu väntas en helkväll med tjejerna. Är olidligt sliten ikväll så får se hur länge jag står ur. Ha en bra kväll!


Chapter 2012. Page 6 of 366.

Idag gör jag inte många knop, kära vänner. Jag är slut som artist. Så trött så att jag knappt vet vad jag heter. Energilös. You name it. Vi får se vad kvällen bjuder på, om inte något annat dyker upp så blir det nog utgång - bara för att. Eller kanske för att det är första fredagen på det här året.

I've had mine, you've had yours, we both know.

 


Jag saknar dig


Dags att komma hem nu, jag behöver min make-me-feel-good-tjej.


But I'm making a mistake I never learned from


4-01-12

   
Det blev ingen tacos igår pgr. av missförstånd om vem som skulle handla, haha. Vi må inte ha alla hästar hemma men vi hade trevligt ändå. Jag skrattade tills jag inte kunde andas och det förklarar kvällen bra.

I morse så låg jag kvar och sov medans min partner in crime gick upp vid 7 för att bege sig mot jobbet. Åkte sen in och mötte henne när hon slutat, så då tog vi en snabb visit till solarieöarna och sen lite shopping. Dessvärre så var jag helt energilös, Mickis med, så vi blev klara hyffsat fort.

Nu är jag hemma, ska ta en lång dusch och sen äta nån typ av middag. Jag köpte för övrigt frukt för över hundralappen idag, till bara mig själv. Sick.


Off and away

     
Med myskläderna på så ger jag mig ut i stormen för att ta mig till Mickis där det vankas tacokväll med henne och systrarna Toregard. En bättre kväll. PoK


Wishlist

                  


Source: www.louisvuitton.com / www.have2have.com


Jon Bon Jovi - Have a little faith in me

And when the tears you cry
Are all you can believe 
Give these loving arms a try baby 
Have a little faith in me

Paradise




Plågar mig själv med bilder från Rhodos, as we speak.


One Tree Hill



We all do the best we can each year, we're learning from our past to be better in the future


Sex And The City

"Let me get this straight. If you start talking to me everyday and night, I'm obviously gonna get attached to you. Even if I never planned to in the first place, I will. So think before you act. Cause you know, it's not that hard actually. Don't let me be an lonely new york city girl." - Carrie Bradshaw


At ease, soldier heart


-


Victoria's Secret Fashion Show 2006


Please be good to me, 2012

     
Firade in det nya året med Mickis, min grannes dotter Chelsea (som kommer från england och endast hälsade på i sverige) och ett gäng killkompisar. Vi stod och räknade ner till tolvslaget på 9onde våningen med utsikt över hela stockholm. Speciellt. En champagneflaska och massa nyårspussar senare så rörde vi oss in mot stan. Bra start på det nya året förutom bakfyllan som jag vaknade upp med den 1a Januari.


Back then

4 September 2011

"Nu är det September och sommaren är officiellt slut, för en sommartjej som mig så skär det sig totalt i mina öron när jag hör det. Vinter är inte min grej. Men jag kan känna mig lycklig för det, jag har nämligen upplevt den bästa sommaren i hela mitt 19åriga liv, high five på det.

Jag har hunnit med så mycket under dessa två-tre månader. Skrattat så jag gråtit, gråtit så jag skrattat, festat, varit utomlands två gånger, solat, badat, gjort bort mig på fyllan, dansat på bardiskar, badat i havet full som satan kl 6 på morgonen, deckat på en solstol i Spanien kl 5 på morgonen, träffat nytt folk, bott hemma hos Mickis, pratat mer engelska än svenska, jobbat, shoppat, träffat 5 härliga killar från Tyskland, festat med tyskarna, fyllt 19 år, fiskat, suttit nere vid vattnet med Malin och pratat om livet över en flaska vin, skaffat mig en semesterflört, insett att det suger att ha en crush på någon som bor i ett annat land, lagt till 26 nya nummer på min mobil, insett vilka som är mina riktiga vänner, blivit bestulen på min mobil, fått en ny fin vit iPhone, blivit kontaktat utav Chad Michael Murray över twitter, firat pappas 50årsdag, blivit beroende av Jersey Shore, förstått att min flygrädsla är seriös, blivit lite heartbroken, hatat killar, älskat Stockholms-natten mer än någonsin, insett att fyllekäk är det bästa som finns och slutligen bokat biljetter till Norge tillsammans med Emilia."


RSS 2.0